תה צמחים בתקופת הריון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/10/2009 | 14:01 | מאת: יעל

שלום אני בתחילת ההריון, שבוע 5 נאמר לי שהפסקת צריכת קפאין מקטינה את הסיכויים להפלה.האם זה נכון? איזה תה מותר לשתות? מה לגבי תה קמומיל, תה שומר, תה קינמון, תה רויבוס? לואיזה? האם עדיף תה אחר? האם מותר להשתמש בממתיק מלאכותי או שעדיף להשתמש בסוכר חום? תודה והמשך יום טוב

31/10/2009 | 08:35 | מאת: טובה בר-שאן

יעל שלום עדיף להפסיק קפאין בתקופת הריון. תה צמחיפ היחידי שלדעתי הוא נפלא בהריון זה תה קמומיל. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

31/10/2009 | 18:06 | מאת: יעל

תודה רבה על התשובה האם מותר להשתמש בממתיק מלאכותי או שעדיף לעבור לסוכר חום או דבש? תודה ויום נעים

מנהל פורום תזונה טבעית