סיבים תזונתיים -פסיליום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/10/2009 | 21:43 | מאת: אביבה

אבא שלי חולה לקה לפני חודשיים במחלת הסרטן ומאז הטיפולים הכימים הוא סובל מעצירות קשה. הוא אוכל פירות יבשים המליצו לו לאכול סלק ולשתות את המיץ שלו. אני יודעת שסיבים תזונתיים מאוד עוזרים ושמעתי שפסיליום מאוד יעיל במקרה של עצירויות קשות. השאלה המרכזית האם מותר לחולי סרטן להשתמש בפסיליום?!!!! אם מוצר הנ"ל אינו מתאים לחולי סרטן על מה אתם ממליצים. טיבעי. תודה על תשומת הלב אביבית

28/10/2009 | 05:44 | מאת: טובה בר-שאן

אביבית שלום אין ספק שאת צודקת סיבים מאוד עוזרים. ניתן לקחת פתיתי שיבולת שועל להשרות במים רותחים . לשתות את המים ולאכל את השיבולת שועל. ניתן לשים שיבולת שועל במרק. לגבי שאלתך אין בעיה לקחת פסיליום אך חשוב לשתות עמו הרבה מים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית