שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/10/2009 | 05:10 | מאת: עדי

רציתי לדעת האם קיים חטיף בריאות כולשהוא שמספק את רוב אבות המזון. אני נמצאת במסגרת בה קשה לי להתמיד עם ארוחות מסודרות אך מאידך חשוב לי מאוד לאכול בריא. מלבד זאת, רופא הגסטרו שלי המליץ לי לאכול ארוחות קטנות מאוד המכילות דברים בריאים ומרוכזים וזאת משום שיש לי בעיה במערכת העיכול, ואסור לי להכביד על הקיבה ועל המעיים. לכן, איזה חטיפי אנרגיה או דברים אחרים שניתן לרכוש את ממליצה לי לאכול? (אופציה של אגוזים יורדת מאחר ואני לא אוהבת. אך אם זה נמצא בתוך חטיף בריאות מסויים אני מסוגלת לאכול) אשמח מאוד להתייחסות תודה

26/10/2009 | 11:42 | מאת: צביקה קורן

עדי שלום, כל "חטיפי הבריאות" הם מוצרים מעובדים העשירים בשומן, סוכר ותוספים כימיים ולכן אינם מומלצים, במיוחד למי שסובל ממערכת עיכול רגישה ובעייתית. את יכולה לנסות את החטיף של הרדוף, אבל גם זהו מזון מעובד. אני מציע שתשקלי שוב "חטיף" של שקדים טבעיים עם כמה צימוקים, או תמרים עם אגוזים וכד. בהצלחה צביקה קורן

26/10/2009 | 19:02 | מאת: מרב גודוביץ

ארוחות ביניים הם "נשנושים" בין הארוחות. להלן מספר אפשרויות: ירקות: כיום ניתן למצוא מלפפונים ועגבניות קטנים גם טעימים וגם נוחים לנישנוש ירקות נוסף: כמובן גזר, סלרי או ברוקולי וניתן להוסיף פרכיית אורז מבחר האגוזים כיום גדול ושווה לעשות ניסוי טעימה אולי משהו כן יתאים יוגורט עם גרנולה פרי נשנוש טעים ובריא מרב גודוביץ יועצת תזונה ומאמנת אישית 054-9174719

מנהל פורום תזונה טבעית