אומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/10/2009 | 14:07 | מאת: יוסי

אחרי קריאה של די הרבה מאמרים תחום צריכת האומגה 3 עדיין מבלבל. דגים, שמן דגים, שמן פשתן, שמן מרווה מרושתת. איך אפשר לקבל המלצה אוביקטיבית שאין לה קשר ליצרנים ולמשווקים. תודה יוסי

24/10/2009 | 19:23 | מאת: צביקה קורן

יוסי שלום, הנושא נדון רבות בפורום, גם בשבועות האחרונים - אני מציע שתעה חיפוש. מי שצמחוני יקח פשתן טחון (1-2 כפות ביום). מי שאוכל דגים מקבל את זה מהדג, או יכול לקחת תוסף שמן דגים, שם חומצות השומן החיוניות EPA ו DHA זמינות לגוף בצורה טובה. אני לא יודע מספיק על המרווה המרושתת מלבד מה שהמשווקים הזריזים והנמרצים שולחים אלי ישירות או אל הפורום הזה. בהצלחה צביקה קורן

25/10/2009 | 12:56 | מאת: דליה

ליוסי שלום אנו במרפאים לאור התוצאות ממליצים מאוד על זרעי הפשתה וזרעי המרווה הבריאותית יש להם יתרונות על אכילת דגים בשנים האחרונות וקבלת האומגה 3 מדגים • מרוות הבריאות מכילים יותר חומרים החיוניים לשמירה על הבריאות ועל תפקודו התקין של גופנו: פי 8 יותר אומגה 3 מדג סלמון מבוית מהאוקיינוס האטלנטי או סלמון בר פי 2 אשלגן מאשר בבנות פי 3 יותר ברזל מאשר בתרד פי 15 מגנזיום מאשר בברוקולי פי 2 סיבים תזונתיים מאשר בסובין פי 6 חלבון מאשר בשעועית פי 4 סלניום מאשר בזרעי פשתן פי 9 זרחן מאשר בחלב מלא פי 6 יותר סידן מאשר בחלב פי 3 יותר אנטיאוקסידנטים מאוכמניות כחולות יותר סיבים תזונתיים מזרעי פשתן יותר חלבונים מסויה חומר למחשבה

02/11/2009 | 14:06 | מאת: מואיז

שלום יוסי, אני משווק רשמי של שמן המרווה המרושתת(מקדים ואומר). יחד עם זאת, אני מתבסס על מידע אובייקטיבי, אשר משמש אותי מטבע הדברים בהצגת הנושא, אך אינו "נגוע" ברצון שלי לקדם את המוצר אותו אני משווק. החומר: דו"ח אי רעילות(מה שאי אפשר לומר על פשתן או דגים). העובדה כי ככל שתחפש, לא תמצא חומרים אלרגנים אשר מזוהים עם המרווה המרושתת. העובדה כי תהליכי ההפקה טבעיים ולא כימיים(כמו בדגים או פשתן). מה כן קיים? דו"ח(מטעם החברה אמנם), המרכז חומרים טבעיים פעילים שנאספו ע"י מעבדות מוכרות כגון סקלראול,אלסטין,Q10,ויטמין E,אנטי דלקתיים ובקטריאליים(אין בדגים). תוכל להקיש בגוגל "אומגה 3 הדור החדש" ולהגיע להשוואה המלאה. http://www.omega3-ala.com בברכה, מואיז

מנהל פורום תזונה טבעית