עגבניות טריות או רסק?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/10/2009 | 14:16 | מאת: רעות

דנה שלום מה יותר טוב, עגבניות טריות או קטשופ או רסק עגבניות או עגבניות משומרות? ממש מבולבלת תודה

לקריאה נוספת והעמקה
20/10/2009 | 09:12 | מאת: צביקה קורן

רעות שלום, אין תחליף לעגבניות טריות! עם זאת, מספר מחקרים גילו שבקטשופ וברסק עגבניות יש יותר ליקופן שהוא חומר אנטי אוקסידנט ואנטי סרטני חזק מאד. עדיין בעגבניה יש ויטמינים, מינרלים, אנזימים וחומרים מועילים נוספים שנהרסים בשלב העיבוד. בחלק מסוגי הקטשופ ורסקים יש חומר משמר והרבה נתרן (מלח). בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית