האם תרופות פסיכיאטריות מונעות ירידה במשקל?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/10/2009 | 22:35 | מאת: לולה

בעבר הייתי מקבלת תרופות פסיכיאטריות כמו מודיקט אלידול זיפרקסה דקינט רספרידל פרפינאן וקזנקס האם נדונתי להשאר שמנה בגלל התרופות הללו יש לי בעיה שאני לא אוהבת מים חד משמעית אני חייבת שתייה ממותקת מה יכול להיות התחליף האם מיץ גזר ותפוזים על בסיס קבוע יכול להוות פיתרון? חוץ מזה אני אוכלת בשיטת אטקינס אוכלת בשר עם ירקות מבושלים או אפונה לא עם תפוחי אדמה אורז ופסטה לחם מקמח מלא סוכר חום נס קפה נטול קפאין פירות וירקות בשר עוף ודגים ובקר לעיתים רחוקות משתמשת בשמן קנולה ושמן זית האם יש מזונות שאסור לי לאכול ומה? האם יש משהו בהרכב התרופות שנטלתי שמונע ממני לרדת במשקל השמנתי כ 15 קילו ואני שוקלת 90 ויש לי בעיות גב וחזה מאד כבד תודה

14/10/2009 | 05:28 | מאת: טובה בר-שאן

לולה שלום אכן חלק מהתרופות שמנית גורמות להשמנה. לכן חשוב מאוד שתתיעצי עם דיאטנית קלינית טבעית שתבנה איתך תוכנית אכילה נכונה . בנוסף יש מקום לעשית ספורט. אין ספק שכמות השתיה המומתקת מעלה במשקל. מיץ גזר טבעי כוס ביום זה מצויין. בהצלחה בברכה טובה בר- שאן

14/10/2009 | 08:44 | מאת: לולה

תודה על התשובה השאלה היא איך אני מתמודדת אם העובדה שאני פשוט לא אוהבת מים האם זה נפשי והאם שתיית מיץ גזר ותפוזים כל היום יכולה להיות תחליף בריא יותר למים או שגם זה גורם להשמנה תודה

מנהל פורום תזונה טבעית