לי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/05/2009 | 18:32 | מאת: אומגה 3

אני בת 25 ורוצה לצרוך אומגה 3 מזרעי פישתן. 1- האם עלי לטחון את הגרגירים או שאפשר לאוכלם ללא טחינה? 2- כמה כפות של פישתן טחון עלי לאכול ביום כדי לצרוך את הכמות היומית המומלצת? 3- כמה קל' יש בכף אחת של פישתן טחון ומהו אחוז השומן בו? תודה בבקשה לענות לי מסודר על שלושת השאלות

לקריאה נוספת והעמקה
07/05/2009 | 14:14 | מאת: צביקה קורן

לי שלום, 1. רצוי מאד לטחון את הגרגרים. הקליפה קשה וללא טחינה הם יוצאים מהגוף כפי שנכנסו אליו. כדאי לטחון בבית ולאכול תוך 20 דקות. לא לקנות טרי בחנות טבע. אפשר לשמור במקרר בצנצנת זכוכית 2. מומלץ לצרוך כף עד שתי כפות ביום. 3. אני לא מתעסק כל כך בענייני קלוריות. ישנם מחשבונים ברשת. במאה גרם יש בערך 500 קלוריות. לעומת, אם לא רק הרזייה מעניינת אותך, כדאי שתדעי שבפשתן יש שומן איכותי עם חומר מוצא לייצור אומגה 3, חלבון זמין, פיטוסטרולים, ויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצוןוסיבים תזונתיים. מקווה שעניתי לך "מסודר" על שלושת השאלות... בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית