זרעי פתשן ואומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/06/2006 | 21:27 | מאת: מיכל

שלום האם צריכת זרעי פשתן טחונים במהלך הלידה וההנקה מומלצים? קראתי התייחסות אחת בלבד, שתופעות הלוואי של צריכת סויה זהות לצריכת זרעי פשתן!!!! מוזר, משום שבכל שאר המאמרים מציינים רק את היתרונות הרבים של צריכת זרעי פשתן לכלל האוכלוסיה. תודה

לקריאה נוספת והעמקה
20/06/2006 | 10:45 | מאת: צביקה קורן

מיכל שלום, על אילו "תופעות לוואי" את מדברת? פשתן טחון הוא מזון טבעי ומומלץ לכל אדם בכל גיל ובכל מצב. יש בו חלבון איכותי, שמנים חיוניים ובכלל זה אומגה 3, ויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים, פיטוסטרולים ופיטואסטרוגנים בכמות קטנה שלא גורמת ל"תופעות לוואי" שליליות. במוצרי חלב ובבשר יש הרבה יותר הורמונים וכימיקלים הגורמים לתופעות לוואי. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית