יתרונות הקוואקר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/02/2006 | 16:53 | מאת: שירי

או שיבולת שועל. בזמן האחרון אני נוהגת לאכול כל יום דייסת שיבולת שועל, המבושלת עם חלב דל שומן ומעט סוכר חום. אשמח לשמוע מה היתרונות של השיבולת שועל, והאם דייסה כזו טובה בתפריט הרזייה?

לקריאה נוספת והעמקה
04/02/2006 | 08:56 | מאת: צביקה קורן

שירי שלום, שיבולת שועל זה דגן איכותי ביותר. עם זאת אני מציע לך לקנות שיבולת שועל "גסה" העשוייה מפתיתים עבים ולא "קווקר". הפתיתים הגסים דורשים בישול ארוך יותר - 30 דקות, אבל התועלת שלהם רבה יותר. בנוסף, כדאי לבשל עם מים, או חלב סויה ולא עם חלב פרה. אפשר לתבל עם קינמון, ג'ינג'ר (זנגביל) וקליפת לימון מגורדת. אפשר להמתיק עם מעט מולסה, או עם צימוקים. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית