דבש

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/08/2000 | 17:06 | מאת: עמית חוזה

האם דבש הוא יותר בריא מסוכר ולמה?

24/08/2000 | 19:11 | מאת: סמדר בן נון

שלום לך עמית, לקראת ראש השנה (אמנם בעוד חודש אבל הזדמנות טובה) - כמה מלים על דבש: מבחינת קלוריות והשפעה על רמות סוכר בדם - דבש משפיע בדיוק כמו סוכר, ולא מומלץ לסוכרתיים , למשל. מבחינת ערכים תזונתיים - הוא עדיף, מאחר ובניגוד לסוכר הלבן, הוא לא עבר עיבוד וזיקוק ועדיין מכיל מעט ויטמינים ומינרלים. מעבר לכך לדבש יש תכונות מרככות ומרגיעות ולכן הוא משמש כבסיס לסירופים לשיעול על בסיס טבעי. בתיאבון!

27/08/2000 | 17:00 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

דבש וסוכר הם חומרים אשר גורמים למחלות כרניות וסופניות בגוף האדם הסוכר בארצות הברית שמו הרעל הקטלני הדבש הוא חומר שמישמש ומשמש לשימור בכול הדורות וכן חומר המעיץ את המערכות בגוף האדם דבר הגורם לשיבוש המערכות העיצביות של האדם לנשים הוא משמש ככדור להפלות הדבש והסוכר הם אחד החומרים המעיצים את הגידולים הסרטניים בגוף האדם לכן יש לא לצרוך לא את הסוכר המסרטן ולא את הדבש לייעוץ אישי חינם מידליה ודוד הבריאות הטבעית בטלפון 8846105-09 8846106-09 לא בשבת עמית חוזה כתב/ה: > > האם דבש הוא יותר בריא מסוכר ולמה?

מנהל פורום תזונה טבעית