פוליפ באף איך מטפלים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/09/2020 | 15:55 | מאת: ליסה

שלום הייתי אצל רופא אף אוזן גרון הרופא איבחן שיש לי פוליפ באף נתן לי 2 תרסיסים לשימוש במשך חודש ממש לא רוצה להתמכר לתרסיסים אלה האם יש צמחי מרפא תזונה מיוחדת או תוספי תזונה שיכולים לעזור להעלמת הפוליפ אני יודעת שהנושא מורכב ומצריך טיפול מעמיק אבל ממש בקטנה אשמח אם אקבל המלצה והכוונה

03/10/2020 | 21:47 | מאת: ב

לא. כי פוליפ זה גידול שפירי של תאים.

13/10/2020 | 07:17 | מאת: טובה בר-שאן

ליסה שלום זה לא רציני מבחינתי לתת לך טיפול בלי לדעת .המלצתי שתלכי לנטורופטית שתאבחן ותראה במה ניתן לעזור? טיפ טפטפי מי מלח לאך יכול להיות שיוריד את הגודש בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית