המתקה בסירופ מייפל מזיקה או בריאה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/06/2020 | 07:53 | מאת: שירה

האם "מחלת סירופ מייפל" קשורה לשימוש בסירופ מייפל כממתיק? ובכלל, האם המתקת שתייה בסירופ מייפל מסוכנת לבריאות (בדומה לסוכר)? שירה

01/07/2020 | 17:10 | מאת: טובה בר-שאן

שירה שלום בסירופ מייפל יש סוכר . אך בניגוד לסוכר רגיל הוא פחות ריק ומכיל קצת ויטמינים ומינרלים . שתיה עם סירופ מייפל בכמות רבה היא כמו סוכר. בהצלחה טובה בר- שאן

03/07/2020 | 22:12 | מאת: שירה

האם המתקה יומיומית של 4 כוסות תה/קפה/קקאו בסירופ מייפל היא "כמות רבה" (כמו סוכר), או מתונה (בריאה)? והאם המתקה בממתיק מלאכותי (שאינה כמו סוכר) - עדיפה?

21/07/2020 | 15:42 | מאת: טל

איזו כמות סירופ מייפל ביום נחשבת לא רבה, אך עדיין מספיקה להמתקת 5-4 כוסות שתייה חמה?

מנהל פורום תזונה טבעית