ויטמין b12 ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/05/2020 | 22:11 | מאת: הוד

הי. היה לי חוסר בויטמין b12 וטופלתי בכדורי מציצה.אך הכדורים מנפחים אותי פיזית. הפסקתי וההתרחבות ירדה אך חזרתי לקחת כי התחילו סחרחורות. לוקחת 3 כדור בשבוע ואוכלת כל יום דגים או בשר.יש לך מושג מה זה, ההתנפחות וכמה זמן צריך לאכול בשר וכו' כדי שיעלה בדם?תודה

04/06/2020 | 16:52 | מאת: טובה בר-שאן

הוד שלום מוזר לי מאוד התופעה שאת מספרת חסר של ויטמין זה הוא מאוד מאוד קריטי למערכת העצבים והחיסון .יש מקום לבדוק שוב את התלונה שלך בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית