מינוס קלוריות האם זה הגיוני

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/11/2019 | 21:42 | מאת: שיפרה

שלום רב שאלה קצת מוזרה. אם נגיד אני קמה בבוקר ולא אוכלת כלום אלא עושה פעילות גופנית מאומצת ששווה לשריפה של 700 קלוריות - האם אני מתחילה את היום במינוס 700 קלוריות? הרי לא אכלתי כלום בינתיים באותו היום, אז זה נחשב לשריפה של קלוריות?

27/11/2019 | 21:19 | מאת: טובה בר-שאן

שיפרה שלום ממש לא מדויק. אם את לא אוכלת הגוף נכנס להישרדות ומוריד את שיעור המטבוליזים שלו. בברכה ובהצחה טובה בר- שאן

29/11/2019 | 20:40 | מאת: שיפרה

שוב שלום. תודה על תשובתך. לא הבנתי ממש את התשובה. התכוונתי לכך, שאם ביום רנדומלי אחד אני לא אוכלת כלום בבוקר אלא עושה ספורט על בטן ריקה, אז הקלוריות ששרפתי באותו ספורט (נגיד 700) מוגדרות כמינוס, ואז אם לדוגמה אכלתי ארוחת בוקר בריאה מיד לאחר הספורט ששווה ל 700 קלוריות אז אני ״מאפסת״ את הקלוריות היומיות שלי. מקווה שהפעם הבנת אותי. תודה

מנהל פורום תזונה טבעית