האם הגוף לא מעכל תוספי מזון?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/11/2019 | 20:38 | מאת: שלומי

שלום יצא לי להסתכל על הצואה שלי בשירותים, וראיתי קפסולה שלמה, לחצתי על זה וראיתי את התכולה, שמן דגים. זו היתה קפסולה של אומגה 3. (אני נוטל כמה תוספי מזון). מה ההסבר לזה? האם יש בעיה במערכת העיכול? איך אני יכול לדעת אם אני מעכל תרופות ו/או ויטמינים ותוספים שאני לוקח? האם זה דורש בירור וטיפול כלשהו? תודה

22/11/2019 | 18:46 | מאת: טובה בר-שאן

שלומי שלום זה לא אומר כלום . יש מקרים שהכמוסה עוברת במערכת עיכול ולא מתפרקת .מעניין עם זה יחזור שנית בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן י

מנהל פורום תזונה טבעית