פיצוחים , שיבולת שועל וזרעי ציה.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/11/2019 | 18:42 | מאת: גלית

שלום רב , רציתי לשאול האם הויטמינים והשמנים בפיצוחים קלויים מכל הסוגים יעילים לגוף כמו בפיצוחים לא קלויים(בכל האגוזים והשקדים למינהם). לגבי שיבולת שועל -האם בריא לאכול אותה בצורה טחונה כזאת ולא בגרגירים? לגבי זרעי ציה; איך הכי בריא לאכול אותם שיספגו בגוף מירב הויטמינים? בתודה רבה מראש...

22/11/2019 | 18:49 | מאת: טובה בר-שאן

גלית שלום עדיף לאכל את נזרעים והגרעינים לא קלויים .הקליה הורסת חלק מהויטמינים והשמנים הטובים הנמצאים בזרעים . לגבי שיבולת שועל ככל שפחות מעובד יותר טוב. כי נשארות הקליפות והסיבים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית