פיצוחים , שיבולת שועל וזרעי ציה.
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב , רציתי לשאול האם הויטמינים והשמנים בפיצוחים קלויים מכל הסוגים יעילים לגוף כמו בפיצוחים לא קלויים(בכל האגוזים והשקדים למינהם). לגבי שיבולת שועל -האם בריא לאכול אותה בצורה טחונה כזאת ולא בגרגירים? לגבי זרעי ציה; איך הכי בריא לאכול אותם שיספגו בגוף מירב הויטמינים? בתודה רבה מראש...
לקריאה נוספת והעמקה
גלית שלום עדיף לאכל את נזרעים והגרעינים לא קלויים .הקליה הורסת חלק מהויטמינים והשמנים הטובים הנמצאים בזרעים . לגבי שיבולת שועל ככל שפחות מעובד יותר טוב. כי נשארות הקליפות והסיבים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן