דיאטה קטוגנית - בריאה ומומלצת או לא?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/08/2019 | 17:59 | מאת: שוש

שלום, מבקשת לברר האם לדעתך הדיאטה הנל קודם כל ועוד לפני שמורידה במשקל, הינה בריאה בפני עצמה ותורמת לבריאות האדם וכדאי לבצעה במידה ומעוניינים בבריאות. אם כן מאלו טעמים ומאידך, מהם חסרונותיה לבריאות?

31/08/2019 | 18:42 | מאת: טובה בר-שאן

שוש שלום הדיאטה הקטוגנית הוכיחה את עצמה מאוד במצבים של אפילפסיה . סוגי סרטן למניהם וסכרת .החיסרון שלה שהיא דיאטה קשה לביצוע בא למעשה מורידים כמעט לחלוטין את הפחממות הרוב שומן וקצת חלבון .בנוסף חשוב שהשומן יהיה איכותי . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית