השלמה חלבונית לטבעוני

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/07/2019 | 13:13 | מאת: שאול

מבצע פעילות גופנית עצימה. הייתי רוצה להגדיל את כמות החלבון בתזונה שלי שמקורו יהיה מהצומח (ללא מוצרי חלב או בשר או דגים או ביצים ). כיום אני משתמש באבקת שמרי בירה שמכילה אחוז גבוה של חלבון אולם לא ברור איכותו מבחינת כל חומצות האמינו . האם אבקת שמרי בירה מכילה חלבון איכותי ומאוזן ? או עדיף לקנות תוסף אבקתי אחר שמיועד לטבעונים להשלמה חלבונית אחרי פעילות גופנית ? כללית לא יכול להשתמש במוצרי סויה מחשש להחמרה ב TSH. בתודה

08/07/2019 | 09:57 | מאת: טובה בר-שאן

שאול שלום בספירולינה יש כמות חבון יפה . שילוב באוכל בין קטניות ביחד עם דגניים נותן לך חלבון מלא. וגם טופו נותן לך חלבון מלא . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית