הפחתה של מחלה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/06/2019 | 15:10 | מאת: עידן

איזה סוגים של אוכל/תוספי מזון יכולים לעזור לצמצם ת'סיכויים לקבל סוכרת ?

25/06/2019 | 14:22 | מאת: אביטל זלצר

עידן שלום, יש להוריד כל מה שמכיל סוכר או ממותק, קמחים לבנים, מאפים ועוגות. יש לצרוך קטניות דגנים אגוזים, גרעינים , שקדים וזרעונים. ריבוי של ירקות וכ-3 מנות פרי ביום. לאכול 5 ארוחות קטנות מסודרות ביום ולא שלוש גדולות. לשתות אך ורק מים וחליטות צמחים. לאכול מזונות בעלי אנידקס גליקמי נמוך- יש טבלאות רבות במרשתת עם פירוט ערך אינדקס גליקמי. והכי חשוב- פעילות גופנית יום יומית. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית