תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/06/2019 | 21:02 | מאת: יונה הראל

על איזה תוסף תזונה אתם ממליצים לאיזון תת פעילו בלוטת התריס כנ"ל לגבי הומוגגלובין נמוך וברזל נמוך. אני צמחונית

04/06/2019 | 09:58 | מאת: יובל

היי יונה, לפי מה שאני יודע, יכול להיות גם שחסר לך סידן, אז כדאי לך לקחת תוספים. באופן אישי, אני משתמש בדנסיטי, שזה תוסף סידן שנספג בגוף יותר מאשר התוספים האחרים. ממליץ לך לבדוק את זה ובאופן כללי לבדוק האם חסר לך סידן. https://www.youtube.com/watch?v=Z7egiqsa-U4

11/06/2019 | 17:17 | מאת: טובה בר-שאן

יונה הראל שלום הרבה פעמים אנמיה הולכת ביחד עם היפותירואידיזים . יש לביוקר תוסף הנקרא T207 מצויין לבלוטת תריס . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית