תוספים ומחלה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/04/2019 | 19:12 | מאת: לוטם

איזה תוספי מזון יכולים לעזור להפחית את הסיכויים לקבל סוכרת +האם OMEGA 3 יכול לעשות את ההנ"ל ?

11/04/2019 | 07:59 | מאת: טובה בר-שאן

לוטם שלום סכרת היא מחלה של תזונה .גאנק פוד אוכל עשיר בשומנים וסוכרים יגרום למחלה. לכן מזונות טבעיים ללא חומרים משמרים . מזונות עשירים בסיבים . ירקות רבים . ומשקל תקין ימנעו את הופעת המחלה. תוסף חשוב הוא מגנזיום המעורב במטבוליזים של סכרת וכרום פיקולינאט המעלה רגישות לאינסולין. חשובים מאוד. אומגה 3 לא ימנע את הופעת המחלה אך הוא מוריד דלקת. בברכה ובהצלחה חג פסח שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית