קינמון חצי כפית עד כפית ליום בתוך כוס תה וצמח העולש בצריכה קבועה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/03/2019 | 14:32 | מאת: בר

שלום רב, רציתי לשאול, האם חצי כפית קינמון ביום יכולה להזיק לבריאות ומה היתרונות העיקריים בצריכה של חצי כפית קינמון בכוס תה ביום? שאלה נוספת, קראתי שהצמח עולש לא מומלץ לצריכה מעל שבועיים, לנשים בהריון ושהוא עושה בעיות בעיניים בצריכה קבועה, האם עולש שנמצא בתה צמחים תפוח קינמון גם הוא מזיק י שהצמח עצמו מזיק? האם מותר לצרוך תה שיש בו מרכיב עולש בהריון או למי שיש בעיות בעיניים? בתודה מראש

04/03/2019 | 16:30 | מאת: טובה בר-שאן

בר שלום קינמון מוריד סוכר ומחמם. עדיף לא להשתמש בעולש בהריון . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית