אבנים בכליות -מה לצרוך בדיאטה דלת אוקסלטים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/03/2019 | 08:54 | מאת: ש

שלום, ברצוני לדעת אלו מזונות כדאי, אפשר ומומלץ לצרוך כאשר מומלצת דיאטה דלת-אוקסלטים. משום שנראה שקיימים איסורים רבים, כמו למשל לא לאכול סלק בטטה עגבניה קטניות ועוד ועוד ושלל האיסורים לא מותיר הרבה אפשרויות.

04/03/2019 | 16:26 | מאת: טובה בר-שאן

ש. שלום רשימת המזונות המכילים אוקסלאט היא דגנים נבט חיטה ירקות סלק כרוב סגול תרד סויה חלב סויה חטיפים אגוזים למיניהם (בוטנים, חמאת בוטנים, אגוז מלך, פקאן) שוקולד קקאו משקאות תה (תה ירוק זה בסדר) שוקו / שוקו חם תבלינים פלפל שחור קליפת לימון קליפת תפוז בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית