תזונה להמסת אבנים בכליות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/09/2018 | 11:12 | מאת: איש

שלום אני בן 43 לראשונה גילו אצלי אבנים בכליות ברצוני לשאול האם יש תזונה שיכולה למוסס אבנים בכליות 3 במספר בגודל של חצי סנטימטר עד 1 סנטימטר האם יש מה לעשות מבחינת תזונה או כל טיפול אחר על מנת להימנע מניתוח פולשני האם יעוץ עם דיטנית קלינית נפרולוגית יכול לעזור

12/09/2018 | 08:02 | מאת: אביטל זלצר

איש שלום. ממליצה לך בחום לפנות לנטורופתית, הרבליסטית קלינית או תזונאית טבעית. ישנן פורמולות צמחים נפלאות וכן תזונה טבעית. לתזונאית הקלינית אין ידע בצמחים ולכן ממליצה על התחומים הללו. בברכת שנה טובה ורפואה שלמה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית