תוסף של סידן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/08/2018 | 18:08 | מאת: שלי

שלום מה דעתך על התוסף דנסיטי אמורפי, יש לי התחלה של אוסטופורוזיס ,ואני לא מעוניינת לקחת תרופה כמו שמציעים לי ועדיין מאמינה בדרכים אחרות ,כמו תוספים ומזון אני אוכלת מוצרי חלב וגם טחינה ו-2 כפות שומשום בכול יום,כניראה שזה לא מספיק וצריך להוסיף תוסף של סידן בעל השפעה יותר רצינית לכן מבקשת לדעת על התוסף דנסיטי,ואולי יש לך הצעה אחרת מחכה לתשובה שלי

20/08/2018 | 07:43 | מאת: טובה בר-שאן

שלי שלום התוסף מצוין לגבי התזונה מוצרי חלב עושים בדיוק את התוצאה ההפוכה וגורמים ליציאת סידן מהעצם. תאכלי קטניות אגוזים עלים ירוקים טחינה שקדים וסרגינים בברכה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית