איזה סוג של לחם כדאי לצרוך
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום אני סובלת מנפיחות בטן לאחר כל ארוחה ואין לי רגישות לגלוטן ואני מרבה לאכול לחם כי זה נותן לי תחושת שובע איזה סוג של לחם יתאים למצבי לחם שקל לעיכול וסובלת גם מסוכר גבולי
לקריאה נוספת והעמקה
ליזה שלום לחם מעלה אינדקס גליקמי . וגם יתכן שהנפיחות נובעת מעודף לחם שאת אוכלת . כמובן עדיף להתיעץ עם תזונאית לגבי מצבך. לכן עדיף להמעיט . אפשר לאכל לחם שיפון מלא ללא חומרים משמרים וסוכר ללא גלוטן . או לחם חומוס או לחם טף שלא מעלים סוכר . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן