איזה סוג של לחם כדאי לצרוך

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/05/2018 | 23:33 | מאת: lisa

שלום אני סובלת מנפיחות בטן לאחר כל ארוחה ואין לי רגישות לגלוטן ואני מרבה לאכול לחם כי זה נותן לי תחושת שובע איזה סוג של לחם יתאים למצבי לחם שקל לעיכול וסובלת גם מסוכר גבולי

לקריאה נוספת והעמקה
16/05/2018 | 10:07 | מאת: טובה בר-שאן

ליזה שלום לחם מעלה אינדקס גליקמי . וגם יתכן שהנפיחות נובעת מעודף לחם שאת אוכלת . כמובן עדיף להתיעץ עם תזונאית לגבי מצבך. לכן עדיף להמעיט . אפשר לאכל לחם שיפון מלא ללא חומרים משמרים וסוכר ללא גלוטן . או לחם חומוס או לחם טף שלא מעלים סוכר . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית