ויטמין b12 ,חוסר בויטמין זה עקב בדיקת דם,

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/01/2018 | 09:37 | מאת: ירון

שלום רב, עקב חוסר בויטמין זה לאחר בדיקת דם ,לקחתי כדורים במשך 3 חודשים אחד כל יום במינון של 1000 מיקרוגרם מתחת ללשון,הערכים עלו מ-205 ל-575,אני לא צמחוני אך גם לא צרכן גדול של בשר וכדומה,מה תדירות לקיחת הכדורים כדי לשמור על ערך זה ,כדי שלא יעבור את המקסימום אך להישאר בטווח הנוכחי.? תודה ירון

31/01/2018 | 07:26 | מאת: טובה בר-שאן

ירון שלום תמשיך לקחת את הכדורים לעוד 3 חודשים. ואז תעשה הפסקה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

02/02/2018 | 10:04 | מאת: ירון

מדוע עדיף לקחת ברצף 3 חודשים נוספים ואז הפסקה,מאשר לדוגמה לקחת כדור אחד בשבוע באופן קבוע?אשמח לתשובתך ירון

מנהל פורום תזונה טבעית