חישוב קלוריות של דייסה עם מרכיבים בריאותיים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/09/2017 | 20:49 | מאת: אבי

שלום רב. אני מנסה בזמן האחרון לשנות את התפריט היומי שלי לתזונה בריאה. שאלתי היא-כמה קלוריות נחשבת הארוחה הבאה?ומה דעתכם עליה,האם כדאי להשאיר אותה במתכונת הזו,או לשנות משהו? הארוחה-דייסה שמורכבת מהחומרים הבאים: -חצי ליטר מים -שלוק של חלב 3% -50 גרם קוואקר דק -כפית סילאן טבעי -10 גרם גוג'י ברי מיובש -10 גרם זרעי צ'יה יבשים כל הנ"ל מן הסתם מתבשל על הגז ובסוף הבישול שאורך כעשר דקות,מתקבלת דייסה טעימה ובריאה. השאלה היא,אם היא לא יותר מידי "בריאה"? תודה מראש אבי

27/09/2017 | 10:22 | מאת: טובה בר-שאן

אבי שלום יש לך במחשב תוכנה נהדרת שבה תוכל לחשב קלורית ואת כל הרכיבים שיש באוכל שאתה אוכל . לתוכנה קוראים נטוגרין . בברכה ובהצלחה גמר חתימה טובה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית