Tsh8.9אבל t3וt4תקינים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/08/2017 | 00:40 | מאת: סמדר

שאלתי:בשנה האחרונה הtag רק הוא התנדנד בין7.5 כשהקפדתי על דיאטת יוד ועד ל14.5כשאכלתי כדורי אצות יד וכלל לא ידעתי שאסור לי.אני מתעקשת שלא לקחת אלטרוקסין כי אני מבינה שזה ממש תלוי באוכל,חוץ מדיאטת יוד,מה עוד היית ממליץ שיוכל לסייע לי להוריד את הtshמשמעותית ומהר?

17/08/2017 | 18:22 | מאת: אביטל זלצר

שלום רב, רמת הTSH מעידה על תת פעילות של בלוטת התריס. תוכלי לקרוא את המאמר הבא ולקבל טיפים מצויינים. http://www.ima-adama.co.il/articles/article.asp?articleId=3912 בברכה, אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית