אוכלת לפי 1800 קלוריות אך לא בטוחה שאוכלת נכון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/02/2017 | 11:07 | מאת: מאיה

שלום, אני בת 35 גובה 1.71 מבנה גוף רחב. אני מתאמנת אימונים בעצימות גבוהה מזה כ3 פעמים בשבוע ואוכלת תפריט של 1800 קלוריות.. איך אני אוכל לדעת שהתפריט שאני אוכלת נכון לי,, אני לא מורידה במשקל ואף מעלה.. ממש מייאש. לא אוכלת מה שאוהבת ומוותרת על מתוקים אוכלת נכון אך כלום לא משתנה: וכשבדקתי לפי תזונה על פי סוג דם (O) ראיתי שכל מה שאני אוהבת צריכה להימנע,, זה התפריט שלי, אודה אם תוכלי לומר לי האם אני אוכלת נכון ואם לא ,מה לשנות? בוקר: 2 פרוסות לחם מלא + 2 כפות גבינה לבנה או קוטג וירקות טריים ביניים: יוגורט עד 3% + תםוח ירוק צהריים: חזה עוף בגריל/שוקיים/ שניצל תירס אפוי + מנת פחמימה ללא שמן + סלט ירקות וטחינה ביניים: קפה ו2 פרוסות לחם מלא וריבה לייט ערב: 2 ביצים עם סלט גדול וטונה במים או טוסט מגבינה צהובה 9% עם קוטג וירקות בלילה: מגניבה שוקולד מריר כמה קוביות קטנות או מנה טעימה עד 100 קלוריות ? מה עושה לא טוב :-(

09/02/2017 | 09:56 | מאת: טובה בר-שאן

שלום קודם חשוב מאוד לדעת מה את אוכלת לפני אימון ולאחריו. כי הרעיון באימון שהשומן יהפוך שריר ולא יתפרק. את לא מרזה כיוון שחסרים לך שומנים חיוניים שהגוף לא יודע לייצר. למשל לאכל דגים .בנוסף החלבון שלך רק מהחי ולא מהצומח. בנוסף יש הרבה מזון מעובד. כיון שאיני מכירה אותך .יש מקום לדעתי ללכת לתזונאית ולא להסתפק בהמלצת פורום זה או אחר. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית