תזונה טבעית ומיגרנות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/12/2016 | 06:34 | מאת: דורית

שלום , אני טבעונית כבר כמעט 3 שנים . אני תמיד השתדלתי לאכול טבעי ובריא אבל הייתי צורכת גלוטן , סויה , מזון מעובד מדי פעם . לפני שבועיים החלטתי לאכול טבעי ומאוזן פירות ( כמובן במידה הנכונה ) מלא ירקות , שתיית מים מרובה הורדתי לחלוטין מהתפריט גלוטן , תירס , סויה , אורז ומזון מתועש במקום זה אני אוכלת יותר קטניות חומוס מבושל , אפונה , קינואה וכו שמן זית בלבד , קצת אגוזים מקפידה על ארוחות . לגבי עישון צריכת קפאין כמו תה וקפה אני אף פעם לא צרכתי ככה שאין קשר. בימים האחרונים יש לי מיגרנות איומות. בעבר סבלתי ממגרינות אבל לא בתדירות גבוה . בשבוע האחרון זה ממש איום . קראתי קצת באיטרנט והבנתי שמדובר בתהליך של שחרור רעלים , זה נכון ? אני ממש חוששת שזה ימשיך ככה . אני גם לא עשיתי איזה ניקוי רעלים קיצוני צום מיצים או צום בכלל ככה שאני לא מבינה מאיפה התופעות האלה , סך הכל עברתי לתזונה בריאה יותר . אני ממש מחזיקה את עצמי לא לקחת משכך כאבים . יכול להיות שבאמת זה תהליך של ניקוי רעלים ? בנוסף למיגרנות התחילו לי יקיצות מרובות בלילה ובחילות בבוקר תודה רבה .

12/01/2017 | 18:59 | מאת: טובה בר-שאן

שלום אכן למעשה את עושה ניקוי ויתכן שזו ראקציה שאמורה לעבור . בנוסף אם זה לא ניקוי. בדקי אם אכ התזונה שלך באמת מאוזנת ? ויתכן שפשוט את לא מרגישה טוב. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית