שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

06/01/2007 | 15:43 | מאת: אפרת

שלום רב, אני בשנות ה30 לחיי מזה כשלושה חודשים בבוקר פעם ביומיים אני מוציאה ליחה דמית בצבע ירוק ( סליחה על התיאור ) אינני מעשנת אני בריאה בדר"כ הדם מויע כמו נקודות או פסים לא ממש גושים האם זה קשור לריאות? או לקיבה ? האם חלילה משהו גידולי? עברתי צילום חזה לפני 3 חוד ובדיקות דם כולל ספירה וקרישה שיצאו תקינות . רופא המש' שלי לא מתרגש מזה נבקדתי ע"י א.א.ג לא נמצא ממצא כלשהו. מה לשות אני מאד מאד מודאגת?

10/01/2007 | 16:29 | מאת: ד"ר מאהר דיב

אפרת שלום חשוב לדעת אם זה ליחה אן תוכן קיבה אם יש דם בליחה לתקופה כזו ממושכת הייתי ממליץ לעבור בדיקת ברונכוסקופיה שזה הסתכלות על כח העץ הריאתי, הבדיקה הינה קלה ומבוצעת כמעט בכל מכון ריאה. על כן יש לפנות לרופא ריאות של קופת החולים ,

18/01/2007 | 23:06 | מאת: אסתר

רציתי לשאול מה אומר בצקת תת עורית דיפוזית בכל הגוף אך בולטת בעיקר בגפיים התחתונות ובאגן

מנהל פורום סרטן ריאה