התאוששות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

25/12/2006 | 21:55 | מאת: יעל

אמי עומדת לעבור ניתוח להוצאת אונה + עוד משהו חשוד בצד השני. הבנו שיש כאבים עזים לאחר הניתוח. אשמח לכל עיצה לגבי איך להקל עליה לאחר הניתוח. האם היו דברים שמצאתם שמאוד הרגיעו, הפחיתו כאבים וכד? כמו כן, האם אתם מכירים מקום באזור המרכז שאפשר להשאר בו להתאוששות? תודה, יעל

26/12/2006 | 07:32 | מאת: ד"ר מאהר דיב

כדאי לך לדיין את הדברים האלה עם המנתח שלך יש כמה אפשרויות ותלוי בלתך ובגישה הכיריורגית מומלץ הכנסת קטטר אפידורלי לפני ההרמה לצורך שליטה בכאב בשיבא ( תל השומר) יש בית החלמה, שיכול להתאים לך בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה