מבקשת עזרה בבקשה בפינוח סיטי חולת ריאות עם ממצא ד

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

02/08/2016 | 22:37 | מאת: מיכל

מבקשת לדעת כמה דברים על סיטי רירות חדש שעשיתי רק לידע כללי כבר 3 חודש ידוע על זיהום קשה בריאות מיקרובקטריה קנסיססי מטופלת ב3 אנטיביוטיקות שונות כל הממצאים שלי היו מימין כרגע ממצא חדש בשמאל הופעת קונסולדציה ריאתית פסית בבסיס התחתונה של האונה משמאל מספר מוקדים תת פלבלרים סולידים בהיקף של הריאה השמאלית ....מה זה אומר בבקשה האם זה גם חלק מהזיהום?

08/08/2016 | 12:20 | מאת: פרופ' גבריאל איזביצקי

מיכל שלום כמובן שלא ניתן לפענח בדיקות בלי ליראות אותם. תפני בלרופא ריאות המטפל שלך עם ה CT החדש.

מנהל פורום סרטן ריאה