עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

26/05/2016 | 17:43 | מאת: מיכל

שלום רב אבקש עזרה בפענוח סיטי חזה שינויים אימפיזיטוטיים קשים בולטים בעיקר האונות העליונות ניתן לזהות הרס של הפרנכימה ובולות תת פלאורליות ופרא מדיסטניאליות בולטות בעיקר באזור הפסגות באיזור הפיק אלי של rul מודגמת הצללה אלוואולרית הטרוגנית עם אוויר ברונכוגם חלקי בתוכה בעלת גבולות בלתי סדירים ולובולרים והתעבות פלאורלית גסה באזור הפסגה סביב הקונסולדציה הודגמה הצללה אינטרסטציאלית הטרוגנית מקרו נודולרית הודגמו מספר נודולים מזעירים בהיקף lul בצורת עץ מלבלב ובאספקת הקדמי של lll . מה זה אומר סרטן????

30/05/2016 | 11:31 | מאת: פרופ' גבריאל איזביצקי

מיכל שלום את צריכה לגשת בהקדם לרופא ריאות שיחליט האם לעשות CT חזה. יש אמפיזמה (נפחת בעברית) והצללות שיכולות להתאים לדקלת אבל אולי גם לדברים אחרים.

מנהל פורום סרטן ריאה