התמודדות עם ליחה מוגברת ושיעול

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

01/01/2016 | 23:54 | מאת: אבי

שלום אמא שלי חולת סרטן ריאות בדרגה 4 מסוג אנדוקרצינומה אחד התסימנים הבולטים אצלה היא ליחה מוגברת הגורמת לשיעול כבד האם ישנו פתרון כדוגמת ניקוז ההפרשות הללו ע"י הליך רפואי כמו החדרת צינורית שואבת וכו..? כל התרופות האחרות שנלקחו דרך הפה לא עזרו כלל

07/01/2016 | 11:37 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אבי זו באמת בעיה משמעותית אצל חלק מהחולים. לא מומלץ לעשות פרוצדורות חודרניות באופן קבוע מכיוון שההקלה תהיה רגעית בלבד וקיים סיכון לפציעה. עדיף להוציא את הליחה באופן טבעי. אפשר כמובן לנסות תרופות נגד שיעול - אני מניחה שניסיתם. אולי קנביס רפואי יעזור. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה