CT

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

06/11/2015 | 15:31 | מאת: אני

שלום רב, בשדות הריאות נצפו סימני אוורור יתר ב lul מודגם תהליך פרנכימתי בממדים 34X22 מ"מ עם גבולות בלתי סדירים כוכביים ושלוחות עבות לכיוון הפלאורה נגע נוסף בקוטר של כ 12 מ"מ בסגמנט האחורי של lul צמוד לפלאורה אין עדות לתפליט פלאורלי תהליך שאתי ב lul וחשד לתהליך נוסף משני השאלה בבקשה: איך אפשר לקבל pet scan. מדברים איתי רק על ברונכוסקופיה ואני ממש לא רוצה – נכנס אוויר לריאות וזה נורא! או אולי זה ברור מה Ct במה מדובר? סרטן כן?

11/11/2015 | 10:27 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, כרגע הכי חשוב זה להגיע לאבחנה וזה נעשה על ידי ביופסיה. רק לאחר קבלת התוצאות מפנים ל-PET מאחר ש-PET אינה בדיקה אבחנתית. לדעתי כדאי שתסכימי לברונכוסקופיה. מקבלים טשטוש וזה לא נורא כפי שאת חוששת. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה