לאבא של חבר שלי מופיעים תסמינים של סרטן

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

03/09/2015 | 20:58 | מאת: אלמוג דוויד

אבא שלי כבר מספר שבועות חש לא בטוב , ומשתעל המון . אצל הרופא הוא קיבל מרשם לבדיקת CT וצויינו הדברים הבאים: שיעול לחתי עם דם ללא חום בצילום קודם - הצללה בריאה הימנית בבסיס עם מרכיב אטלרקטטי סינוס קוסטופרני מימין חסום יתכן תפליט פלאורלי חלה החמרה לעומת צילום קודם ללא חירחורים מעל הריאות. בבקשה תתנו לי תשובה כנה , אין כל צורך לחסוך ממני פרטים , אשמח לקבל את תשובתכם הכנה והמקצועית . בתודה , אלמוג .

06/09/2015 | 14:39 | מאת: עינת לוי

אלמוג יקר על מנת לקבל תשובה מקצועית ומדוייקת יש לפנות לרופא להמשך בדיקה לדוגמה: לקיחת ביופסיה על מנת לקבוע במה מדובר. בהצלחה עינת

מנהל פורום סרטן ריאה