FDG

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

30/08/2015 | 19:43 | מאת: יעקב

שלום רב, אבי בן 78 ובתוצאות הבדיקה נרשם: "עבר בדיקת PET-CT שמראה קליטת FDG בעוצמה חזקה בגידול שידוע וקליטה קלה בבולטת הלימפה ב - AP WINDOW" הרופא כירוג המליץ לעבור כריתת אונה, להבנתי מדובר בכריתה של חלק מהריאה. אבי חושש מניתוח, ואם לא מדובר במחלה ממאירה מעדיף להימנע מניתוח. האם ניתן להסיק בהכרח שמדובר בגידול ממאיר ? מי יכול להגיד לנו בוודאות שמדובר במחלה ממאירה וכמה זמן ניתן לשרוד עם המחלה ? האם אפשר לחיות עם המחלה ללא ניתוח ועד כמה ? איזה בדיקות נדרש לעשות בכדי להוכיח שזו מחלה ממאירה ועד כמה צפויה המחלה להתפשט? ותוך כמה זמן ?

17/09/2015 | 11:58 | מאת: פרופ' גבריאל איזביצקי

יעקוב שלום אצה בוודאי מבין שאי אפשר לענות לשאלה קשה כזאות בלי לבדוק אותך ובלי ליראות את כו החומר (בקידת PET , CT וכו') כל טוב!

מנהל פורום סרטן ריאה