סרטן ראות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

28/08/2006 | 20:26 | מאת: מודאגת

בעלי עבר נתוח כריתת ראה עקב גדול סרטני לפני שנתיים עכשיו אובחן אצלו גדול חדש באותו המקום כלומר בפלאורה במקום שאין ראה. מה סוג הטיפול שיש במקרה זה . סוג הסרט הוא ADENOCARCINOMA מבקשת תשובה מהירה תודה מראש ביאנקה

29/08/2006 | 15:37 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום ביאנקה קשה לענות על שאלתך. האם יש גרורות במקומות אחרים? האם מדובר בממצא בודד קטן או מעורבות נרחבת? האם הוכח ע"י ביופסיה שאכן מדובר באותו סרטן? בעקרון אין מדיניות קבועה לטיפול. עפ"י מצב המחלה והחולה ניתן לשקול כל אמצעי טיפול קיים כמו ניתוח, הקרנה, כימותרפיה. בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה