סרטן ריאה שאלה מורכבת

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

02/06/2006 | 11:27 | מאת: חן

לפני שנתיים אבי נשלח לצילום רנטגן עקב שיעול הממצאים הגיעו ישירות לרופאה המטפלת וזאת לא פתחה את התשובות שהגיעו לאחר שנה שוב נשלח לצילום רנטגן שם אני הגעתי לקחת את התשובות וחשכו עיני גידול תופס תאוצה בריאה הימנית משם הדברים התגלגלו מהר לפני 4 חודשים אבי נפטר בססל נוראי עם גרורות בעצמות ובראש כששום דבר כבר לא עזר לו שאלתי היא האם במידה והיו מגלים את הממצאים האלו מיד עם הצילום הראשון ניתן היה להאריך את ימיו כמו לבצע ניתוח להסרה אונה וכדומה עלי לציין שיהי אדם בריא מאד בן 74 במותו

04/06/2006 | 09:30 | מאת: ד"ר מאהר דיב

אין ספק שיש קשר בין גילוי מוקדם ותוחלת החיים בכל הקשור לסרטן הריאה, לכן אם הגידול לא אובחן במשך שנה שלמה זה בהחלט לא תרם למצבו של אביך. חשוב לבדוק את הצילום הראשון ולוודאאם היה ניתן אז לראות ממצא חשוד

04/06/2006 | 11:55 | מאת: רחל

הייתי רוצה לקבל אינפורמציה יותר רחבה על התרופה הגנירית PAMIDRONTE קופת חולים אישר את התרופה הנ"ל במקום הטרסיבה מה לעשות לקחת או לא הייתי רוצה לדעת למה יש חילוקי דעות כל כך גדולים לגבי נטילת התרופה הגנירית

מנהל פורום סרטן ריאה