צילום סי טי.........

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

13/09/2020 | 11:15 | מאת: שמיר

שלום רב ד"ר.בצילום סי טי רשום א] נגעים סקלרוטיים בצלע 1 ובזיז הרוחבי של d-4 מימין.ב]מס ציסטות ביליאריות בכבד וציסטות פשוטות בכליות.ג] ליפומה קטנה בשריר הגלוטאוס הגדול הימני. מבקש לדעת מה הפירושים בבקשה. תודה

16/09/2020 | 00:31 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום שמיר, פענוח כל בדיקה משתנה בהתאם להקשר בו בוצעה, לאיפיוני החולה ולשאלה עבורה בוצעה הבדיקה. אי אפשר לענות ברצינות על שאלתך. בעקרון הממצאים שתארת יכולים להיום שפירים, זה המכסימום שניתן לומר. אני מציעה לחזור בהקדם לרופא המפנה ולהתייעץ איתו. בהצלחה ושנה טובה

מנהל פורום סרטן ריאה