בדיקת ct של האגן והבטןct

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

06/07/2020 | 08:33 | מאת: שפרה

לום רב בבדיקת CT של הבטן והאגן נרשם הממצא הבא: בסיסי הריאות תקינים פרט למוקד זעיר בבסיס הריאה משמאל והצללה עדינה תת פלאורלית פרא ורטברלית בבסיס הריאה משמאל. שאר כל הממצאים היו תקינים הבדיקה נעשתה עקב כאבים בצד המפשעה בזמן הליכה אודה מאד על ההסבר לתוצאת הבדיקה. .

12/07/2020 | 13:04 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום שפרה, יש כאן תיאור של ממצאים מקריים, אשר אינם חשודים כגידול. יחד עם זאת כדאי להתייעץ עם פולמונולוג בשאלה של צורך בהשלמת הבדיקה ל-CT חזה מלא. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה