ממצאי סי טי ריאות - לאחר כריתת אונה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

18/11/2019 | 02:57 | מאת: אורי

אני בן 69 ועברתי ניתוח לפני 7 חודשים לכריתת אונה תחתונה מצד ימין בשל גידול סרטני. בצילום סי טי שעברתי לאחרונה נתגלה כי באונה האמצעית מימין מודגמת בולה אמפיזמתית עם קישרית בקופן בגודל 0.8 ס"מ. אודה להסבר של הממצא הנ"ל. תודה אורי

24/11/2019 | 00:25 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אורי, הבולה איננה גידול. זוהי פגיעה ריאתית שלרוב קשורה לעישון. לגבי הקשרית - אי אפשר לדעת מבלי לראות את הצילומים עצמם. אני מציעה להתייעץ עם האונקולוג או הפולמונולוג המטפל. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה