האם מאוחר מדי בשבילי?

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

20/04/2019 | 21:38 | מאת: ויקי

שלום רב דוקטור... אני בת 34 מעשנת מגיל 15 לצערי.... לפני חודש החלטתי להפסיק לעשן ואין מאושרת ממני מכך... אך לצערי מישהו השבית לי את השמחה... מכר מעבודה אמר לי שאחרי כל כך הרבה שנות עישון עדיף כבר לא להפסיק ולהנות מזה... כי גם ככה אחלה או בcopd או סרטן ריאות בהמשך החיים.... אני כולי לחוצה וכבר כמעט חזרתי לעשן... האם הוא צדק?

28/04/2019 | 17:26 | מאת: עינת לוי

שלום ויקי ממש לא נכון ולא מאוחר מידי . אני מעבירה את שאלתך לאונקולוגית מומחית ריאה על מנת לחזר את טענתי בהצלחה ותמשיכי ללא עישון

מנהל פורום סרטן ריאה