כאבים בגב /שכמה האם יש מקום לדאגה?

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

30/01/2019 | 13:23 | מאת: מיראל

שלום רב. בת 41 מעשנת מזה 20 שנה. כאשר 10 שנים מעשנת כבדה ובשנים האחרונות עד 10 סגירות ליום. מזה שנתיים יש לי כאב קבוע בגב האמצעי מצד שמאל (או שאולי זה שכמה? )הכאב הוא רק בתנוחה מסויימת ורק בנשימה עמוקה /עיטוש. יכולות להיות תקופות שהכאב כמעט ואינו מורגש ויכולות להיות תקופות (כמו בזמן האחרון ) שהכאב מורגש יותר. כשאני זקופה לחלוטין או שוכבת על צד שמאל ולוקחת נשימה עמוקה, הכאב אינו מורגש כלל. בדיקת רנטגן ריאות מלפני שנה תקינה. בדיקת נשיפה במאמץ לפני חצי שנה תקינה. אין שיעול. אין קוצר נשימה. יש מידי פעם בשנה האחרונה מין שריקות /צפצופים בשאיפה עמוקה מאד. אני מאד מפחדת שמא מדובר בסרטן ריאות בגלל העישון. רופאת המשפחה אינה מתרגשת ולא רואה צורך לשלוח לסיטי. מה לדעתך? האם התיאורים שלי עלולים להדאיג?

30/01/2019 | 23:04 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום מיראל, אני מציעה להתייעץ עם פולמונולוג. הוא יחליט אם יש מקום להפנות אותך לבדיקת סיטי חזה. בהצלחה

31/01/2019 | 00:23 | מאת: מיראל

לפי התיאור האם יש מקום לדאגה?

03/02/2019 | 07:47 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום מיראל, אי אפשר לדעת בלי לברר. אני ממליצה להתייעץ עם פולמונולוג והוא יחליט לגבי צורת בסיטי. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה