בירור על תסמינים שאני חווה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

12/12/2018 | 12:07 | מאת: קרן

צהריים טובים , בשבועיי האחרונים אני סובלת מכאבים בשכמות לזה הצטרף בימים האחרונים כאבים בבליעה/ נשימה עמוקה בגב ושיעול קל עם קצת ליחה שקופה שגורם גם לכאב אני בת 41 ומעשנת (פחות מקופסא לשבוע הרבה פחות ). האם אלו תסמינים שמחייבים הגעה לבית חולים או לחילופין בירור אצל מומחה ריאות . תודה

16/12/2018 | 23:26 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום קרן, ברור שלהתייעץ עם מומחה ריאות זה רעיון מצוין, אבל עד שתקבלי תור הייתי מציעה לפנות לרופא המשפחה. הוא יכול לעשות לך הערכה ולשלוח אותך לצילומים הנדרשים. כמובן - שזו לא טעות להפסיק לעשן. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה