דלקת ריאות-הצללה ניכרת באונה הימנית התחתונה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

09/10/2018 | 23:22 | מאת: הצללה ניכרת באונה ימנית תחתונה-C.T

אחותי משתעלת קשות (ומוציאה ליחה בכל פעם), אחרי שבועעים שלח רופא משפחה לצילום ריאות. פירוש: הצללה ניכרת באונה הימנית התחתונה. הרופא שלח אותה בדחיפות לC/T האם עלינו לדאוג? האניטביוטיקה שלקחה לא עזרה ומהיום החליף לה לזינט. אם הרופא אומר לה שיש לה דלקת ריאות מדוע שלח אותה לעשות C/T?

16/10/2018 | 15:15 | מאת: עינת לוי

תשובתו של פרופ' איזביצקי: "שלום אני כמובן לא יכול להסביר למה רופא משפחה שלח ל CT. מדובר לכאורה בדלקת ריאות והטיפול הוא אנטיביוטיקה. ייתכן שהיה חשד למחלה אחרת ולכן רופא המשפחה החליט לשלוח ל CT. רפואה שלמה! פרופ' גבריאל איזביצקי "

מנהל פורום סרטן ריאה