תוצאות בדיקת c.t. ריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

07/09/2018 | 00:17 | מאת: קובי רשף

שלום רב, בתוצאות בדיקת c.t : 1. בריאות הודגמו שינויים ברונכיאקטטים טובולריים עם פס תמט סוב סגמנטרי באונה אמצעית, עיבוי פלאורלי בסמוך לתמט. 2. מבנה גרמי עם שינויים דינגרטיביים, ללא ממצא הרסני. קיימים סעיפים נוספים ידועים. אבקשכם לדעת מה האמור בסעיפים 1 ו-2. בברכה ותודה. קובי

09/09/2018 | 08:49 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום קובי, לגבי סעיף 1 - מדובר בשינויים אשר אינה חשודים כסרטן, אבל יכולים להעיד על מחלת ריאות כרונית. כדאי להתייעץ עם רופא ריאות. בסעיף 2 - שינויים המופיעים עם הגיל לכולנו, חסרי משמעות קלינית ולא דורשים טיפול. בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה